Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Booking Award 12017

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

Evenementen in de buurt van B&B De Bloesemgaard in Eck en Wiel

Het hele jaar door worden kleine en grote evenementen georganiseerd in de Betuwe en onze omgeving. Evenementen voor jong en oud, op het gebied van sport, natuur, cultuur en kunst. Teveel om op te noemen.

Denk bijvoorbeeld aan jaarlijks terugkerende evenementen zoals de riddertournooien in Slot Loevestein, het beroemde fruitcorso in Tiel, gratis popfestival "Appelpop" in Tiel, top-muziek evenement Culemborg Blues, de Rivierenland fiets 4-daagse, wandelevenement Rode Kruis Bloesemtocht, de wielerwedstrijd Profronde Tiel, Flipje's Toertochten in Tiel, en ga zo maar door!

En niet te vergeten: Ouwehands Dierenpark krijgt dit voorjaar twee reuzenpanda's. U heeft het vast in de pers gelezen! Een unieke kans om deze beroemde dieren eens goed te gaan bekijken en een mooie gelegenheid om vanuit onze B&B/vakantiehuis een dagje dierentuin te plannen.

Genieten met een hoofdletter dus, het hele jaar door in De Betuwe.

Onze bed & breakfast is natuurlijk prima uitvalsbasis om deze en andere evenementen te bezoeken!