Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411

 

HALLO!

U kunt uw ervaringen met andere mensen delen door
een berichtje achter te laten in ons gastenboek.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 
Ellen Keessen

We hadden, met een groep van 10 dames, het hele huis gehuurd. Mooi ruim en leuk ingericht. De keuken was van alle gemakken voorzien. De kamers boven waren erg fleurig ingericht. Prima bedden, schoon en modern sanitair.  Fijn dat er op ieder kamer een badkamer was. Ook buiten waren zitje en een grote tafel waar we met zijn allen aan konden zitten. Helaas werkte het weer niet erg mee, zodat we daar nauwelijks gebruik van hebben gemaakt.

Anja en Gijs, jullie waren erg gastvrij en de kersen waren heerlijk!

Groetjes Waive vaif uit Aalsmeer

 


25/06/18
Fam. Rijkers

Met onze kinderen en zes kleinkinderen (totaal 11 personen) een lang weekend doorgebracht in De Bloesemgaard. 

Zowel het huis als de omgeving zijn heel ruim. Voor ons allen was het een feestje daar te zijn. De huiskamer en kamers zijn heel sfeervol en perfect schoon. Wat buitenspeeltoestellen/-speelgoed zouden het vakantiehuis helemaal perfect maken. Vriendelijke eigenaren.

In de omgeving diverse activiteiten: kinderboerderij met binnenspeeltuin, speeltuin (De Heerlijkheid in Eck en Wiel, recreatiestrand Eiland van Maurik, Speeltuin Nederhemert). 


22/05/18
Jorien Gerritsen

We hebben mijn 40e verjaardag gevierd bij De Bloesemgaard. Het was een superleuk feest voor volwassenen en kinderen. De kinderen konden lekker spelen in de boomgaard en knutselen in de hoek met open haard.

We hadden een heerlijk Italiaans buffet laten komen verzorgd door Bazuijnen Party service uit Tiel.

Een zeer geslaagd feestje!

Dankjulliewel!

Fam. Gerritsentsf3rq


22/11/17
T.M.de Vries

Het weekend van 23/09/2017 hebben wij doorgebracht in het vakantiehuis van de Bloesemgaard.

Wij hadden een reunie van oud verpleegkundigen en komen elke 2 jaar bij elkaar.We hebben een heerlijk weekend gehad , dit door het mooie weer ,maar zeker ook door de voortreffelijke locatie.Om te beginnen een gezellige woonkamer waar je met z'n allen om de tafel kan zitten.Een mooie keuken,voorzien van alle gemakken en compleet in uitrusting.Een lekkere houtkachel waarbij je kan nagenieten van de dag met een wijntje.Boven de slaapkamers met elk een eigen thema, heel goed gedaan!De bedden zijn goed en het was er heel stil.Ook de badkamer op iedere slaapkamer was prettig als je met10 personen bent.Het buitengebeuren is groen en ruim met verschillende zitjes en een grote tafel, waaraan je ook kan eten.De omgeving is geweldig om te fietsen en te wandelen.Voor musea en andere evenementen heb je wel een auto nodig, maar het is nooit ver weg.Er is ruim parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.Kortom,een fijne B&B en het aanbevelen waard.Gastvrijheid was top, bedankt Anja en Gijs, ga zo door!


28/09/17
Fam. Eversdijk

Wij hebben een fijne week doorgebracht in De Bloesemgaard, die we compleet huurden als vakantiehuis.

We hebben genoten van de mooie kamers, de ruime woonkamer, het mooie terras, de mooie omgeving en niet te vergeten de gastvrije eigenaren.

Anja en Gijs veel succes met jullie Bloesemgaard en wie weet, komen we nog eens terug.

 

Hartelijke groeten Fam. Eversdijk

 


22/08/17
Naam Henk en Leny

Onze eerste ervaring met een B&B. Was meteen heel erg geslaagd.

Spontane ontvangst, fijne kamer en goede verzorging.

Heerlijk gefietst in omgeving.

Anja en Gijs, heel erg bedankt. En wie weet....tot ziens!


26/02/17
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding