Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
Tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411


benbdebloesemgaard logo

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Instagram button
 
Booking Award 12017

bedandbreakfast.nl logo
 
Recensies:
zoover logo 

zoover logo

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

Recensies

Wat zeggen onze gasten over hun verblijf in De Bloesemgaard?


U leest het op Zoover (klik op logo):

zoover logo

Wilt u zelf uw ervaringen delen? Heeft u tips? Laat dan een berichtje achter in ons gastenboek.

 

Wij zijn aangesloten bij:


 "Bij aankomst stond de koffie en thee klaar en was de houtkachel al aangemaakt. De kamers waren perfect schoon en de keuken was van alle gemakken voorzien! Het was een hele fijne ruimte om 2 dagen met elkaar te vergaderen in een ontspannen setting. Door 2 grote eettafels was er genoeg ruimte voor grote vellen papier en allerlei laptops.
Hele fijne plek!" - L. van der Wal

 

"Heerlijke plek! Rustig gelegen locatie. Fijn dat elke slaapkamer een eigen wc en douche heeft. De centrale ruimte biedt zowel plek aan keuken, eetgedeelte als zitgedeelte, zo kunnen degenen die koken ook contact houden met de rest van de groep. Buiten konden we relaxed in de zon zitten of even door de boomgaard lopen. Vanuit De Bloesemgaard zijn we met het pontje naar Amerongen gegaan en hebben daar gewandeld op de Utrechtse Heuvelrug." - Desiree

 
 
 
 
Atie en Gerrit Knijnenberg

Wat een geweldige Bed en Breakfast!

Gezellige (kersen-)kamer / van alle gemakken voorzien met eigen douche en toilet!; een prachtige gezamenlijke ruimte waar je heerlijk kunt zitten / koken / t.v. kijken etc.

Anja en Gijs zorgen voor een prettige / warme sfeer en zijn zeer gastvrij!    Kom je van een koude fietstocht terug bij de B en B......., dan hebben ze de houtkachel aangemaakt om weer heerlijk op temperatuur te komen.

Kortom:   Het is zeer de moeite waard...... een verblijf in de Bloesemgaard!

Super bedankt!    Atie en Gerrit


08/05/21
Marlies Scholtes

Fijne plek! Kamer, bed, gebruik van keuken, mogelijkheden om te wandelen of te fietsen, alles Tóp!


21/04/21
Theresa

Beste Anja en Gijs,

We waren ook hartelijk ontvangen door jullie op op onze aankomst.  Wij vonden jullie B&B wel een heerlijke plaats om te rusten, ook al zijn er veel activiteiten te doen in jullie omgeving.   Onze kamer was lekker ruim met goed functionerende badkamer. Zoals ik al zei we komen zeker weer terug!


06/08/19
Truijen

Fijn ontvangst door aardige mensen, fijne, schoon en verzorgde kamers met eigen douche en toilet, prima ontbijtje, fijne openbare ruimte om te werken of spellen.. grote mooie tuin met kersen en pruimengaard (waarvan we een lekker bakje vol geplukt hebben en mee mochten nemen naar huis), prima eten in Amerongen of Wijk bij Duurstede.. aanrader! 


05/08/19
Jaques

Beste Anja en Gijs,

Wij hebben gedurende onze 3 daagse fietsvakantie hartelijk genoten van jullie B&B.

Jullie zijn zeer vriendelijke en warme mensen; het verblijf was prima: kamers waren zeer netjes, uitgebreid en gevarieerd ontbijt ( het restant mochten wij meenemen op onze fietstocht voor de picknick), 's avonds konden wij nog nagenieten in de gezellige benedenruimte.


21/04/19
Bart De Wachter

Na een rit van een kleine twee uur vanuit Zandvliet (Antwerpen) waarin wij de Nederlandse files mochten ontdekken werden we hartelijk verwelkomd in B&B De bloesemgaard door Anja en Gijs. Na korte rondleiding met een aantal praktische tips en afspraken mochten wij meteen thuiskomen in deze gezellige en vooral ruime B&B. Verzorgde slaapkamers met  badkamer en toilet elk in een thema rond


04/03/19
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Facebook logo virtuele tour natuurhuisje de bloesemgaard

bedandbreakfast.nl logo
zoover logo

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!