Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Booking Award 12017

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

Vakantiehuis "De Bloesemgaard"

Een gezellige en comfortabele vakantiewoning tot wel 12 personen in de Betuwe. Vakantiehuis De Bloesemgaard.

Vakantiehuis De Bloesemgaard is onderdeel van een prachtig gelegen oude gerenoveerde woonboerderij in het hart van De Betuwe. U verblijft in en boven de 'Deel', een recent geheel en sfeervol vernieuwd gedeelte van onze boerderij. U vindt er onverwachte luxe en comfort, terwijl er veel authentieke details aanwezig zijn gebleven.

(Klik op de foto's voor vergroting)

Ons vakantieverblijf is volledig uitgerust met onder andere..

 een luxe houtkachel, inclusief gratis haardhout,
• centrale verwarming in alle ruimtes,
 diverse gezelschapsspellen en twee sjoelbakken
 televisie en loungehoek om de houtkachel,
twee grote robuuste stamtafels met luxe stoelen,
een ruime open keuken, compleet met vaatwasser, electrische oven, magnetron, waterkoker, Senseo en koffiezetapparaat , koelkast en 4-pits gasfornuis.

Natuurlijk is er gratis WIFI in alle ruimtes.

Op de bovenverdieping bevinden zich de drie ruime 4-persoons slaapkamers, elk met eigen luxe sanitair. Elke kamer is maar liefst 24m2 groot. Buiten vindt u een mooi en zeer ruim terras van 120m2, pal tegen de boomgaarden. Het terras heeft drie met tuinmeubilair ingerichte hoekjes waar men afzonderlijk kan zitten. En een grote stamtafel, waar u gezellig met z'n allen aan kan eten. Een heerlijke plek om bij goed weer te genieten van de natuur, of om een barbeque te organiseren. Vakantiehuis De Bloesemgaard beschikt namelijk over een luxe buitenkeuken met BBQ, die in overleg gebruikt mag worden.

Ruimte om uw fiets, auto of motor te stallen is er in overvloed. Er kunnen gemakkelijk meer dan 10 auto's geparkeerd worden op onze grote parkeerplaats. Ideaal voor grotere groepen dus. Ook het opladen van uw electrische fiets is natuurlijk mogelijk.

Wilt u fietsen huren? Wij verzorgen het graag voor u.

Ook geschikt voor vergaderingen, feesten of workshops

De gemeenschappelijke ruimte van ons vakantiehuis is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, feestjes of workshops tot wel 35 personen.
Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Na het inventariseren van uw wensen maken we een passend voorstel.

Meer informatie of direct boeken?
De tarieven voor de vakantiewoning kunt u hier bekijken. Voor meer informatie neemt u eenvoudig rechtstreeks contact met ons op, of bel 0344-689770.

Bekijk hier de bezetting van de vakantiewoning.
Wanneer een datum of nacht in rood is weergegeven, dan is de vakantiewoning op die datum niet meer beschikbaar*.

(* onder voorbehoud van invoerfouten)

virtuele tour 
Kijk rond in ons vakantiehuis met onze virtuele tour!