Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Booking Award 12017

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

In de omgeving van B&B / vakantiehuis De Bloesemgaard

Onze accommodatie is landelijk gelegen in het rivierengebied, tussen de Rijn en de Waal. In de streek 'De Betuwe' op de grens met de Utrechtse Heuvelrug.

De Betuwe wordt gekenmerkt door de vele fruitbomen die in het voorjaar voor mooie bloesem zorgen, in de zomer voor heerlijk fruit, in het najaar ziet u prachtige herfstkleuren en de winter met rijp aan de bomen.

U kunt heerlijk fietsen en wandelen over de dijken langs de vele rivieren. Met veerpontjes kunt u over varen naar de Utrechtse Heuvelrug, met prachtige bossen en heuvels.
Voor de fanatieke wandelaars en fietsers loopt de lange-afstandswandeling het ‘Maarten van Rossumpad' en fietsroute 'de Limes' bij ons langs.

Interessante attracties in de omgeving zijn onder andere Ouwehands Dierenpark in Rhenen met de beroemde reuzenpanda's uit China, recreatiegebied Eiland van Maurik, het Flipje- en streekmuseum in Tiel. Maar zeker ook de moeite van een bezoek waard zijn landgoed Mariënwaerdt in Beesd, de Tuinen van Appeltern, het Nationaal Fruitpark in Ochten, het Nationaal glasmuseum in Leerdam, het Heemkundig museum te Ommeren en de korenmolen in Ingen.

En recentelijk is er op slechts 500 meter van onze B&B, bij het recreatiegebied Eiland van Maurik, een groot binnenzwembad geopend.

Bekijk eens dit fraaie filmpje over onze gemeente Buren:
Film over Buren

 

In Zoelen bevindt zich trendy beachclub “Beldert Beach” met verschillende activiteiten en evenementen voor o.a. groepen en bedrijven. Ook is er een luxe golfcentrum.

Gezellig winkelen is het in Veenendaal, Culemborg en Tiel. Tiel is bekend om het jaarlijkse fruitcorso en Appelpop. Heerlijk eten kunt u in verschillende restaurants op loop- of fietsafstand.

Liefhebbers van wellness adviseren wij een bezoek te brengen aan Sauna de Heuvelrug of het Betuwsch Badhuys.

Wij geven graag meer tips, over wat er nog meer te doen is aan activiteiten en bezienswaardigheden.
Ook liggen er fiets en wandelroutes voor u klaar, om er op uit te trekken door de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug.

 

De Betuwe is genieten, het hele jaar door! Bekijk onze comfortabele kamers en boek uw verblijf in onze Bed & Breakfast!