Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Booking Award 12017

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

Anja en Gijs Quist

over onsWij zijn Anja en Gijs Quist en wonen met onze hond Kokkie in de uit 1917 daterende karakteristieke woonboerderij "De Mente".

In 2006 zijn wij eigenaar geworden en zijn toen gestart met een heel grote verbouwing van het woonhuis, waarna we in 2008 intrek konden nemen in de voor ons nieuwe woning. Sindsdien genieten we elke dag weer van de ruimte om ons heen.
De hoogstam kersen- en pruimenboomgaard zorgt elk jaar weer voor prachtig, heerlijk ruikende bloesem.In de zomermaanden biedt dit de mogelijkheid te genieten van onbespoten kersen en pruimen.

Om deze unieke plek ook met anderen te kunnen delen ontstond al snel het idee om Bed en Breakfast/Vakantiehuis De Bloesemgaard te starten.

Voor het oprichten van de B&B is De Deel net zo grondig aangepakt als het woonhuis. Vroeger deed De Deel dienst als stal voor paarden en koeien, met daarboven de hooizolder. Dit is nu nog herkenbaar aan de vorm van de ramen en de originele gebinten die duidelijk zichtbaar zijn in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond.

Op de vroegere hooizolder zijn de gastenkamers met eigen badkamer gerealiseerd. “De Deel” zelf is omgebouwd tot een gezellige gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u zien hoe het geworden is? Kijk maar eens rond in onze B&B met onze virtuele tour!

Graag tot ziens in De Bloesemgaard!