Rijnstraat 1
4024 BW Eck en Wiel
Tel. 0344-689770
Mob. 06-27128411


benbdebloesemgaard logo
belknop WhatsApp logo

Facebook logo Voor het laatste nieuws,
blijf ons volgen op facebook!

Like ons en u blijft automatisch op de hoogte!

Instagram button
 
Booking Award 12017

bedandbreakfast.nl logo
 
Recensies:
zoover logo 

zoover logo

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!

Vissen in de Betuwe? Sportvissers zijn welkom bij B&B de Bloesemgaard!

Op zeer korte afstand van onze B&B bevinden zich veel uitstekende vislocaties. Zo is er het bekende Eiland van Maurik, waar sinds jaar en dag flinke karpers, snoeken en baarzen worden gevangen. De streek rond onze B&B heeft daarnaast echter nog veel meer rivieren, sloten en meren met een uitstekende visstand. Denk aan de Lek en de Nederrijn. De fanatieke hengelsportliefhebber kan er zijn hart ophalen!
Niet voor niets staat onze accommodatie vermeld op de website van FishinginHolland!

Het Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik is niet voor niets één van de bekendste visstekken van de Betuwe. Eén van de beste stekken ook om een record baars te vangen, aldus FishingInHolland. Je kunt er vanaf de kant vissen, maar ook vanuit een boot. Naast snoekbaars vang je hier baars en snoek. Ook voor de witvis-fanaat is het een fantastische hengelsportlocatie met goede kans op grote brasems.

Riviervissen in de Lek of de Nederrijn

Steeds meer sportvissers uit binnen- en buitenland strijken bij ons neer met als doel te gaan vissen in de omliggende rivieren. De Lek en de Nederrijn zijn beide zeer geschikt om te vissen op onder andere brasems, windes en snoekbaarzen. Vanaf de kant of met een boot. En je geniet gelijk ook van de prachtige natuur.

Klopt uw vissershart al sneller?

Kom dan eens een paar dagen bij ons overnachten. Uw auto of auto's kunt u makkelijk kwijt op onze grote parkeerplaats. Zelfs auto's met (visboot-) trailer kunnen ruim parkeren. En natuurlijk is er alle mogelijkheid uw visboot of fietsen bij ons op te laden!

Graag tot ziens bij B&B De Bloesemgaard, 1 van de 25 beste sportvis-accommodaties van Nederland!

 

Facebook logo virtuele tour natuurhuisje de bloesemgaard

bedandbreakfast.nl logo
zoover logo

Wij hebben ook cadeaubonnen!
Om iemand cadeau te geven voor bijv. een verjaardag, jubilaris of iemand die van zijn/haar pensioen mag gaan genieten. Daar doe je iedereen een plezier mee!